Novi Vinodolski, Krmpote - gradbeno kmetijsko zemljišče

ID koda602

Opis

Krmpote, Novi Vinodolski - kraj izjemnih možnosti za gradnjo in kmetijska zemljišča!

Na voljo sta vam dve gradbeni parceli velikosti 817 m2, pripravljeni za gradnjo vašega idealnega doma.

Poleg tega sta še dve zemljišči s površino 1.240 m2, ki sta trenutno v fazi urejanja gradbenih zemljišč, soglasje pa je predvideno do konca letošnjega leta. Te prostorne parcele vam ponujajo neverjetne možnosti za uresničitev vaših gradbenih načrtov.

Ampak to še ni vse! Na voljo sta tudi dve kmetijski parceli 2604 m2, idealni za kmetijsko dejavnost. Gojenje rastlin ali živinoreja – odločite se, kako želite uporabiti te rodovitne površine. Ta zemljišča vam nudijo prostor in potencial za razvoj lastne kmetijske dejavnosti.

Cesta do teh zemljišč je asfaltirana, kar olajša dostop. Elektrika je v bližini, kar vam daje možnost hitrega priklopa na električno omrežje.

Vsa ta zemljišča so le 4000 m oddaljena od čudovitega Jadranskega morja, kar zagotavlja ravnovesje med mirnim življenjem v notranjosti in bližino plaž. Ta raznolik kompleks zemljišč vam ponuja izjemne možnosti za uresničitev vaših sanj o lastnem domu ali investiciji v Novem Vinodolskem.

Podrobnosti

Lokacija:
Krmpotske Vodice, Novi Vinodolski
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Zemljišče
Cena:
70.000€
Površina:
4.661 m2

Karakteristike

Dokumenti
  • Lastniški list
Ogled
  • Pogled na morje
Razdalja
  • Od morja: 4000 m
Komunalni stroški
  • Asfaltirana cesta
Lastnosti lokacije
  • Pored mora
  • Mirna lokacija
  • Mirno okolje
 

Pošljite povpraševanje

Avtorske pravice © 2024. Relax nepremičnine, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.