Uvjeti korištenja

Podaci sadržani na ovim web-stranicama javno su dostupni te se koriste za informativne svrhe naših korisnika. Svakodnevno se trudimo kako bismo Vam pružili točne, potpune i pouzdane informacije koje su objavljene na ovim web-stranicama. Međutim, budući da se informacije nerijetko mijenjaju, u određenim periodima moguća su manja odstupanja, ali naš tim nastoji da u što kraćem roku sva odstupanja budu otklonjena. Stoga zadržavamo pravo na izmjenu informacija koje su objavljene na ovim web-stranicama, a sve u cilju osiguranja pouzdanosti koju nastojimo pružiti našim korisnicima.

S obzirom na činjenicu da su podaci na ovim web-stranicama informativnog karaktera, za sve ostale potrebe obratite se našim agentima koji će Vam pružiti korisne savjete pri donošenju daljnjih odluka.

Podaci na ovim web-stranicama se mogu koristiti kao preduvjet za donošenje određenih odluka, ali kao posjetitelj naših stranica suglasni ste da nas ne smatrate odgovornima za neispunjenje Vaših očekivanja u vezi s tim.

Zbog potrebe stalnog unapređenja naše web-stranice, prikupljamo određene podatke kao što su npr. podaci o trenutku posjeta, podatke povezane s IP adresom, podaci o posjećenim i preuzetim sadržajima, međutim pri takvom prikupljanju podataka ne zadiremo u Vašu privatnost.

Zabranjen je neautoriziran pokušaj izmjene podataka u sustavu, kao i svaka druga upotreba sustava protivno njegovoj namjeni.