Pogoji uporabe

Podatki na teh spletnih straneh so javno dostopni in se uporabljajo v informativne namene naših uporabnikov. Vsak dan se trudimo, da vam zagotovimo točne, popolne in zanesljive informacije, objavljene na teh spletnih straneh. Ker pa se podatki pogosto spreminjajo, so v določenih obdobjih možna manjša odstopanja, vendar se naša ekipa trudi vsa odstopanja odpraviti v najkrajšem možnem času. Zato si pridržujemo pravico do spremembe podatkov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, vse z namenom zagotavljanja zanesljivosti, ki jo želimo zagotoviti našim uporabnikom.

Glede na to, da so informacije na teh spletnih straneh informativne narave, se za vse ostale potrebe obrnite na naše agente, ki vam bodo koristno svetovali pri nadaljnjih odločitvah.

Informacije na teh spletnih straneh se lahko uporabljajo kot predpogoj za sprejemanje določenih odločitev, vendar se kot obiskovalec naših strani strinjate, da nas ne boste smatrali odgovornimi za neizpolnitev vaših pričakovanj v zvezi s tem.

Zaradi potrebe po nenehnem izboljševanju našega spletnega mesta zbiramo določene podatke, kot so podatki o času obiska, podatki vezani na IP naslov, podatki o obiskanih in prenesenih vsebinah, vendar pri tem zbiranju podatkov ne posegamo v vaše zasebnost.

Prepovedani so nepooblaščeni poskusi spreminjanja podatkov v sistemu, kakor tudi vsaka druga uporaba sistema v nasprotju z njegovim namenom.