O nas

Kdo smo mi?


Nepremičninska agencija "Relax" specializirana na Kvarnerju, Primorsko-goranska županija (Crikvenica, Jadranovo, Dramalj, Selce, Novi Vinodolski, občina Vinodol, otok Krk, Senj in okolica) nudi celotno paleto storitev bodočim in potencialnim lastnikom in kupci imajo v lasti dom, stanovanjske/poslovne kvadrate, stanovanja, zemljišče ali hišo.

Vpisani v register nepremičninskih posrednikov pri Hrvaški gospodarski zbornici, spoštujemo in spoštujemo vse zakonske predpise in predpise, hkrati pa zagotavljamo kvaliteto storitve in dostop do vsake stranke.

Provizija 3% + DDV, vključuje vse obveznosti pri prepisu, vpisu v register in razne druge storitve, ki lahko kupcu prihranijo do 100 delovnih ur ob obveznih predpisih in postopkih ter se izognejo čakanju na okencih in drugim izzivom, ko nakup nepremičnine.
 
  • Pravna služba / Odvetnik / Sestava predpogodbe in glavne pogodbe
  • Notarski stroški *
  • Vpis v zemljiško knjigo in kataster
  • Državne oznake
  • Izdaja OIB za tuje državljane (stranke)
  • Prenos režijskih stroškov

Iščete nepremičnino?

Iščete luksuzno vilo, hišo, stanovanje, stanovanje, zgradbo, poslovni ali turistični objekt, poslovni prostor ali hotel? Na voljo vam je naša ekipa strokovnjakov, ki združuje agente z dolgoletnimi izkušnjami v prodaji in poznavanjem trga nepremičnin na področjih delovanja in dela agencije.

Kaj ponujamo?

Od iskanja, raziskovanja in ogleda strani, vrednotenja, svetovanja, pa vse do dokončanja in zbiranja potrebne dokumentacije, je naš cilj pomagati vam na vsakem koraku pri iskanju rešitev, ki vodijo do nakupa in lastništva idealne nepremičnine.

Obrnite se na nas z zaupanjem in zaupanjem v roke domačih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem trga.

Naša vizija?

Želimo si dolgoročno sodelovanje, zaupljiv in kvaliteten odnos ter uspešno komunikacijo s strankami in strankami, da bi ustvarili dobre temelje za nadaljnje sodelovanje. Tako so tudi po preuredbi strankam omogočene dodatne (poprodajne) storitve, da lahko sproščeno in udobno uživajo v svojem domu.

Poskrbite za birokracijo, dokumente, selitve ... prepustite nam.

Naša misija?

Pomoč in svetovanje pri iskanju, nakupu in dokončni odločitvi, vse do končnih rešitev in obveznosti so naše glavne naloge na poti do cilja. Da bi lahko zagotovili kakovostno storitev, so vam na voljo lokalni agenti, ki poleg dolgoletnih izkušenj osebno poznajo vsa področja in vam lahko ponudijo resnične nasvete, pričakovanja in informacije. Prihranek časa, lažje iskanje, preverjanje in navsezadnje dodatne storitve so ključ do našega uspeha. S stalnim nadzorom, skrbjo in dostopnostjo se dosežejo vsi želeni cilji in pride do rešitve ter stranki prihrani čas ter olajša izbiro in odločitev.