O nas

Kdo smo mi?


Nepremičninska agencija "Relax" je specializirana na Kvarnerju, Primorsko-goranska županija (Crikvenica, Jadranovo, Dramalj, Selce, Novi Vinodolski, občina Vinodol, Rijeka, Opatija, otok Krk, Senj in okolica) nudi celotno paleto storitev bodočim in potencialnim lastnikom in kupcem lastega doma, stanovanjskih/poslovnih kvadratov, stanovanj, zemljišč ali hiš.

Vpisani v register nepremičninskih posrednikov pri Hrvaški gospodarski zbornici, spoštujemo in spoštujemo vse zakonske predpise in predpise, hkrati pa zagotavljamo kvaliteto storitev in dostop do vsake stranke.

Provizija je 3% + DDV, vključuje vse obveznosti pri prepisu, vpisu v register in razne druge storitve, ki lahko kupcu prihranijo do 100 delovnih ur ob obveznih predpisih in postopkih ter se izognejo čakanju na okencih in drugim izzivom pri nakupu nepremičnine.
 
  • Pravna služba / Odvetnik / Sestava predpogodbe in glavne pogodbe
  • Notarski stroški *
  • Vpis v zemljiško knjigo in kataster
  • Državne oznake
  • Izdaja OIB za tuje državljane (stranke)
  • Prenos režijskih stroškov

Iščete nepremičnino?

Iščete luksuzno vilo, hišo, stanovanje, zgradbo, poslovni ali turistični objekt ali hotel? Na voljo vam je naša ekipa strokovnjakov, ki združuje agente z dolgoletnimi izkušnjami v prodaji in poznavanjem trga nepremičnin na področjih delovanja in dela agencije.

Kaj ponujamo?

Od iskanja, raziskovanja in ogleda lokacije, vrednotenja, svetovanja, pa vse do dokončanja in zbiranja potrebne dokumentacije. Naš cilj vam je pomagati na vsakem koraku, pri iskanju rešitev, ki vodijo do nakupa in lastništva idealne nepremičnine.

Obrnite se na nas z zaupanjem in zaupanjem v roke domačih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem trga.

Naša vizija?

Želimo si dolgoročno sodelovanje, zaupljiv in kvaliteten odnos ter uspešno komunikacijo s strankami, da bi ustvarili dobre temelje za nadaljnje sodelovanje. Tudi po nakupu smo vam na razpolago z dodatno pomočjo, da boste lahko sproščeno in udobno uživali v svojem domu.

Skrb za birokracijo, dokumente, selitve ... prepustite nam.

Naša misija?

Pomoč in svetovanje pri iskanju, nakupu in dokončni odločitvi, vse do končnih rešitev in obveznosti so naše glavne naloge na poti do cilja. Da bi lahko zagotovili kakovostno storitev, so vam na voljo lokalni agenti, ki poleg dolgoletnih izkušenj osebno poznajo vsa področja in vam lahko ponudijo realne nasvete, pričakovanja in informacije. Prihranek časa, lažje iskanje, preverjanje in navsezadnje dodatne storitve so ključ do našega uspeha.
S stalnim nadzorom postopka, skrbjo, dostopnostjo in iskanjem rešitev se dosežejo vsi želeni cilji. Na ta način stranki prihranimo čas in olajšamo izbiro in odločitev.

 
URADNE URE:
Pon - Pet: 09:00 - 15:00
Sobota: Zaprto
Nedelja: Zaprto

Naslov pisarne:
Kralja Tomislava 88
51260 CRIKVENICA

DELOVNI ČAS AGENTOV: 24/7h  

Agenti:​​​​​​

Gordan Butković
(Licencirani zastopnik)
E-mail: g.butkovic@relax-nekretnine.com
Kontakt: +385 99 883 3323

Domagoj Margeta (Licencirani zastopnik)
E-mail: d.margeta@relax-nekretnine.com
Kontakt: +385 99 883 3322

Adrijana Horvat (Licencirani zastopnik)
E-mail: a.horvat@relax-nekretnine.com
Kontakt: +385 99 883 3360

Ana-Maria Peica Butković (Licencirani zastopnik)
E-Mail: a.peica@relax-nekretnine.com
Kontakt: +385 99 883 3324

Filip Blažević (Licencirani zastopnik)
E-mail: f.blazevic@relax-nekretnine.com
Kontakt: +385 99 883 3132

Sodelavci v procesu usposabljanja:

Ante Štampalija (Sodelavci v procesu usposabljanja)
E-mail: a.stampalija@relax-nekretnine.com
Kontakt: +385 99 883 1070