23.11.2023

Zvišanje pavšalne takse za najem nastanitve v Crikvenici

Zvišanje pavšalne takse za najem nastanitve v Crikvenici

Informacije o povečanju pavšalnega davka za namestitev v Crikvenici: Vaša priložnost za sodelovanje

Mesto Crikvenica razmišlja o povečanju pavšalnega davka za sobe, apartmaje in hiše za počitnice ter predlaga povečanje s trenutnih 45,79 € na posteljo na 100,00 € na posteljo. Ta predlog je del širšega načrta za izboljšanje lokalnih komunalnih storitev.

Ključne informacije o predlaganem povečanju davka

Povečanje davka lahko vpliva na lokalno turistično industrijo in lastnike nepremičnin. Podrobnosti tega predloga so na voljo na uradni spletni strani Mestne občine Crikvenica. Osnutek predloga je prav tako dostopen na spletni strani.

E-Koncertacija: Vaša priložnost za izražanje mnenja

Mesto odpira e-koncertacijo, ki omogoča državljanom, da izrazijo svoje mnenje o predlaganih spremembah. Vabimo vas, da svoje komentarje in misli pošljete od 7. novembra do 7. decembra 2023 na naslov elektronske pošte savjetovanje@crikvenica.hr.

Vpliv povečanja davka na sektor turizma in lokalno prebivalstvo

Mestna občina Crikvenica aktivno razmišlja o tem, kako bi povečanje davka lahko vplivalo na lokalne lastnike nepremičnin in celoten sektor turizma, pri čemer si prizadeva za uravnoteženje med potrebami mesta in interesi lokalnih deležnikov.

Poziv k sodelovanju v e-koncertaciji

Vaše sodelovanje v procesu e-koncertacije je pomembno. Vsak glas pomaga oblikovati prihodnost Crikvenice. Delite svoje mnenje in sodelujte pri odločitvah, ki vplivajo na vašo skupnost.

Odločitev o povečanju pavšalnega davka bo temeljila na prejetem povratnem informiranju med e-koncertacijo.
Obiščite Mestno občino Crikvenica za več informacij in aktivno sodelujte pri oblikovanju vaše lokalne skupnosti.