24.05.2023

RAZBIJAMO MITE O AGENCIJSKI PROVIZIJI

RAZBIJAMO MITE O AGENCIJSKI PROVIZIJI

ODKRIVAMO, KAJ DOBITE POLEG NAŠE PROVIZIJE 

 
Crikvenica, Jadranovo, Dramalj, Selce, Novi Vinodolski, Vinodolska občina, otok Krk, Senj in njegova okolica - te čudovite območja Primorsko-goranske županije ponuja neverjetne možnosti za nakup nepremičnin. Vendar je lahko postopek nakupa nepremičnine zahteven in poln administrativnih obveznosti. Zato je tukaj Relax Nekretnine, vodilna nepremičninsko posredniška agencija, specializirana za območje Kvarnerja, ki vam nudi celovite storitve, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše sanje o lastnem domu.

Relax Nekretnine Vaš lokalni nepremičninski partner

Naša ponudba storitev obsega vse, kar potrebujete za hiter in varen nakup nepremičnine. Evo, kako vam bomo zagotovo olajšali postopek:

Pravna storitev in sestava pogodbe

Naša ekipa izkušenih odvetnikov bo poskrbela za vaše pravne potrebe in zagotovila, da bodo vse pogodbe pravilno sestavljene. Ne glede na to, ali ste prodajalec ali kupec, vam bo naša pravna služba nudila strokovno podporo in poskrbela, da bodo vsi pravni vidiki usklajeni z vašimi interesi. Vse pravne formalnosti lahko brez skrbi prenesete na našo ekipo strokovnjakov in ste prepričani, da bodo vaši interesi zaščiteni brez dodatnih stroškov.
 

Prevod pogodbe

Če ste tuji državljan, ki želite kupiti nepremičnino na Kvarnerju, ste lahko prepričani, da vam bomo zagotovili celotno podporo. Vse pogodbe bo sodni tolmač prevedel v materni jezik, da boste jasno razumeli vse pravne vidike. Naša ekipa strokovnjakov vam bo zagotovila vse potrebne informacije in podporo, da boste lahko brez težav prevzeli lastništvo nepremičnine. Obrnite se na nas z zaupanjem, mi smo vaš  zanesljiv partner pri enostavnem nakupovanju.
 

Notarski stroški

Notarske storitve so nujne pri nakupu nepremičnine, a ne skrbite, za vse bomo poskrbeli mi . Uspešno sodelovanje z zanesljivim notarjem zagotavlja, da bodo vsi dokumenti pravno veljavni in pravočasno overjeni. Brez stresa in izgube časa se lahko zanesete na nas, da bomo vse opravili strokovno in učinkovito. Skupaj želimo ustvariti preprosto in brezskrbno izkušnjo, ki si jo boste zapomnili in jo z veseljem priporočali drugim.
 

Vpis v državne knjige in kataster

Za dosego polnega lastništva nepremičnine je ključno, da se postopek registracije izvede v državi' s knjigami in katastrom. Vendar ne skrbite, tu smo, da vam olajšamo postopek. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vsak korak za vas hiter, natančen in brezskrben. Z njihovim znanjem in izkušnjami ste lahko prepričani, da bodo vsi dokumenti pravilno pripravljeni in da boste kmalu postali ponosni lastnik svoje nove nepremičnine.
 

Znaki države

Administrativne obveznosti pri nakupu nepremičnine pogosto vključujejo plačilo državnih kolegov. Tu nastopimo mi, da vam prihranimo čas in olajšamo postopek. Naša ekipa bo poskrbela, da bodo vsi vladni žetoni pravilno izračunani in plačani, kar vas bo razbremenilo obiskovanja državnih uradov in čakanja v vrstah. Vaša finančna stran bo odlično pokrita in lahko ste prepričani, da so vse administrativne obveznosti izpolnjene.
 

Prenos gospodinjskih pripomočkov

V okviru naših celovitih storitev poskrbimo za vse administrativne postopke v zvezi s prenosom komunalnih storitev na vaše ime. Brez skrbi in stresa bo naša ekipa poskrbela, da bodo vsi režijski stroški pravilno evidentirani in preneseni na vas kot novega lastnika nepremičnine. Vse, kar morate storiti, je, da se osredotočite na uživanje v svojem novem domu, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo.
 

Izdaja OIB za tuje državljane (stranke)

Če ste tuji državljan, ki želite kupiti nepremičnino na Kvarnerju, je lahko postopek za izdajo OIB zapleten. Naša agencija ima izkušnje s sodelovanjem s tujimi naročniki, zato vam bomo zagotovili vse potrebne informacije in podporo, da brez odlašanja pridobite svojo osebno identifikacijsko številko. Tako se lahko osredotočite na nakup, mi pa bomo poskrbeli za administrativne formalnosti.
Ko izberete Relax Nekretnine, boste prejeli celovito storitev, ki vam omogoča, da uživate v procesu nakupa nepremičnine na Kvarnerju. Naša strokovna ekipa je predana vašemu uspehu in zadovoljstvu.

Prihranek časa

Če nam zaupate pravno dokumentacijo, registracije in administrativne obveznosti, se osvobodite zamudnih opravil. Vi se lahko osredotočite na raziskovanje in izbiro idealne nepremičnine, mi pa za vas opravimo vse potrebne postopke.
 

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje na področju posredovanja pri nakupu nepremičnin na Kvarnerju. Poznavanje trga in lokalnih predpisov nam omogoča kvalitetno storitev in realno svetovanje. V procesu nakupa nepremičnine se lahko zanesete na naše strokovno znanje in zaupanje.
 

Varnost in zaščita interesov

Naš pravni oddelek bo poskrbel za vaše pravne potrebe in zagotovil, da so vse pogodbe pravno veljavne. Vaši interesi bodo zaščiteni, nakup pa varen in brezskrben.
 

Popolna podpora

Od začetka do konca nakupnega procesa vam bo ob strani ekipa nudila podporo in nasvete . Ne glede na vprašanja ali pomisleke, ki jih imate, se lahko zanesete na nas, da vam bomo zagotovili jasne odgovore in navodila. Zaradi naše predanosti vašemu uspehu smo zanesljiv partner na poti do vaše idealne nepremičnine.
 

Prilagojen dostop

Vsaka stranka je edinstvena, zato se vsake stranke lotimo s posebno pozornostjo. Zavedamo se, da so lahko vaše potrebe in želje drugačne, zato se bomo prilagodili vašim specifičnim zahtevam. Naš cilj je najti nepremičnino, ki ustreza vašim potrebam, in ustvariti dolgoročno razmerje, ki temelji na zaupanju.
Z Relax Nekretnine postane postopek nakupa nepremičnine na Kvarnerju preprost, prijeten in varen. Zaupajte nam svoje sanje o lastnem domu in prepustite vse administrativne obveznosti nam. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za vsako podrobnost, vam zagotovila popolno podporo in poskrbela, da bo celoten postopek potekal gladko.
 
Naj vaše iskanje idealne nepremičnine na Kvarnerju postane vznemirljiva avantura z Relax Nekretnine Kontaktirajte nas še danes in uresničite svoje sanje o lastnem domu v enem izmed najlepših območij na Hrvaškem.
 
Power by* Relax Nekretnine - Vaš  zanesljiv partner pri enostavnem nakupu nepremičnine
Lokalni nepremičninski partner