24.05.2023

RAZBIJAMO MITOVE O PROVIZIJI AGENCIJE

RAZBIJAMO MITOVE O PROVIZIJI AGENCIJE

OTKRIVAMO ŠTO DOBIVATE UZ NAŠU PROVIZIJU 

 
Crikvenica, Jadranovo, Dramalj, Selce, Novi Vinodolski, Vinodolska općina, Otok Krk, Senj i okolica - ova prekrasna područja Primorsko-goranske županije nude nevjerojatne mogućnosti za kupnju nekretnina. Međutim, proces kupnje nekretnine može biti izazovan i prepun administrativnih obveza. Zato su tu Relax Nekretnine, vodeća agencija za posredovanje pri kupnji nekretnina specijalizirana za područje Kvarnera, spremna vam pružiti sveobuhvatne usluge kako biste postigli svoje snove o vlastitom domu.

Relax nekretnine Vaš lokalni partner

Naša ponuda usluga obuhvaća sve što vam je potrebno za brzu i sigurnu kupnju nekretnine. Evo kako ćemo vam sigurno olakšati proces:

Pravna služba i sastavljanje ugovora

Naš tim iskusnih pravnika posvetit će se vašim pravnim potrebama kako bi osigurao da svi ugovori budu ispravno sastavljeni. Bez obzira jeste li prodavatelj ili kupac, naša pravna služba će vam pružiti stručnu podršku i osigurati da svi pravni aspekti budu u skladu s vašim interesima. S povjerenjem možete prenijeti sve pravne formalnosti na naš tim stručnjaka i biti sigurni da će vaši interesi biti zaštićeni bez dodatnih naknada.
 

Prijevod ugovora

Ukoliko ste strani državljanin koji želi kupiti nekretninu na Kvarneru, možete biti sigurni da ćemo vam pružiti potpunu podršku. Svi ugovori bit će prevedeni na materinji jezik kod sudskog tumača kako biste imali jasno razumijevanje svih pravnih aspekata. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste bez poteškoća preuzeli vlasništvo nad nekretninom. Obratite nam se s povjerenjem, mi smo vaš pouzdani partner u jednostavnoj kupnji.
 

Javnobilježničke naknade

Javnobilježničke usluge su ključne pri kupnji nekretnine, ali ne brinite, mi ćemo se pobrinuti za sve. Uspješna suradnja s pouzdanim uredom javnog bilježnika jamči da će svi dokumenti biti pravno valjani i ovjereni na vrijeme. Bez stresa i gubitka vremena, možete se osloniti na nas da ćemo sve obaviti profesionalno i učinkovito. Želimo zajedno stvoriti jednostavno i bezbrižno iskustvo koje ćete pamtiti i s veseljem preporučiti drugima.
 

Upis u zemljišne knjige i katastar

Kako biste ostvarili potpuno vlasništvo nad nekretninom, ključno je provesti postupak upisa u zemljišne knjige i katastar. No ne brinite, mi smo tu da vam olakšamo taj proces. Naši stručnjaci će se pobrinuti da svaki korak bude brz, precizan i bezbrižan za vas. Uz njihovo znanje i iskustvo, možete biti sigurni da će svi dokumenti biti pravilno pripremljeni i da ćete uskoro postati ponosni vlasnik svoje nove nekretnine.
 

Državni biljezi

Administrativne obveze pri kupnji nekretnina često uključuju plaćanje državnih biljega. Tu dolazimo mi u igru kako bismo vam uštedjeli vrijeme i olakšali proces. Naš tim će se pobrinuti da svi državni biljezi budu pravilno izračunati i plaćeni, oslobađajući vas od odlaska na šaltere i čekanja u redovima. Vaša financijska strana bit će savršeno pokrivena, a vi možete biti sigurni da su sve administrativne obveze ispunjene.
 

Prebacivanje režija

Kao dio naših sveobuhvatnih usluga, brinemo se o svim administrativnim postupcima vezanim uz prebacivanje režija na vaše ime. Bez brige i stresa, naš tim će se pobrinuti da sve režijske troškove pravilno registriramo i prenesemo na vas kao novog vlasnika nekretnine. Vaše je samo da se usredotočite na uživanje u vašem novom domu, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.
 

Izdavanje OIB-a za strane državljane (klijente)

Ako ste strani državljanin koji želi kupiti nekretninu na Kvarneru, postupak izdavanja OIB-a može biti složen. Naša agencija ima iskustvo u radu s inozemnim klijentima te ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste bez poteškoća dobili svoj osobni identifikacijski broj. Na taj način, možete se usredotočiti na svoju kupnju, a mi ćemo se pobrinuti za administrativne formalnosti.
Kada odaberete Relax Nekretnine, dobit ćete sveobuhvatnu uslugu koja vam omogućuje da uživate u procesu kupnje nekretnine na Kvarneru. Naš stručni tim posvećen je vašem uspjehu i zadovoljstvu.
 


Ušteda vremena

Prepuštajući nam brigu o pravnoj dokumentaciji, upisima i administrativnim obvezama, oslobađate se od vremenski zahtjevnih zadataka. Možete se usredotočiti na istraživanje i odabir idealne nekretnine, dok mi obavljamo sve potrebne postupke za vas.
 

Stručnost i iskustvo

Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u području posredovanja pri kupnji nekretnina na Kvarneru. Poznavanje tržišta i lokalnih propisa omogućuje nam pružanje kvalitetne usluge i realnih savjeta. Možete se osloniti na našu stručnost i povjerenje u procesu kupnje nekretnine.
 

Sigurnost i zaštita interesa

Naša pravna služba će se brinuti o vašim pravnim potrebama i osigurati da svi ugovori budu pravno valjani. Vaši interesi će biti zaštićeni, a kupnja će biti sigurna i bezbrižna.
 

Potpuna podrška

Od početka do kraja procesa kupnje, naš tim će biti uz vas, pružajući vam podršku i savjetovanje. Bez obzira na pitanja ili nedoumice koje imate, možete računati na nas da ćemo vam pružiti jasne odgovore i smjernice. Naša posvećenost vašem uspjehu čini nas pouzdanim partnerom na putu do vaše idealne nekretnine.
 

Personalizirani pristup

Svaki kupac je jedinstven, stoga pristupamo svakom klijentu s posebnom pažnjom. Razumijemo da vaše potrebe i želje mogu biti različite, stoga ćemo se prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima. Naš cilj je pronaći nekretninu koja odgovara vašim potrebama i stvoriti dugoročni odnos temeljen na povjerenju.
Uz Relax Nekretnine, postupak kupnje nekretnine na Kvarneru postaje jednostavan, ugodan i siguran. Povjerite nam svoje snove o vlastitom domu i prepustite nam sve administrativne obveze. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za svaki detalj, pružajući vam potpunu podršku i osiguravajući da cijeli proces protekne glatko.
 
Neka vaša potraga za idealnom nekretninom na Kvarneru postane uzbudljiva avantura uz Relax NekretnineKontaktirajte nas danas i ostvarite svoje snove o vlastitom domu na jednom od najljepših područja u Hrvatskoj.
 
Powerd by* Relax Nekretnine - Vaš pouzdani partner u jednostavnoj kupnji nekretnina
Agencija za prodaju nekretnina